Pogosta vprašanja in pogoji uporabe

Ta stran služi tudi kot pogoji poslovanja, s katerimi se strinajte, v kolikor pri nas oddate naročilo.

Za informacije o alergenih nas prosim pokličite.

Postoke oddaje naročila je sledeč:

Napolnite košarico, pred oddajo je potrebno nam zaupati vaše kontakte podatke – ime, telefon ter email. Tedaj tudi izberete željen čas in datum prevzema. Naročilo je možno od 5 dni naprej do 30 min pred željenim časom prevzema. Ker naše dobrote pripravljamo sproti, bomo vaše naročilo po oddaji pregledali ter ga v večini primerov hitro potrdili, v kolikor naročilo ne bo izvedljivo, bomo vas kontaktirali ter vam ponudili alternative.

Prosimo da izberete tudi način plačila, tako lahko račun že vnaprej pripravimo. Seveda poteka prevzem brezstično v skladu s priporočili NJIZ.

Pri vseh artiklih je možno pripisat želje, na primer sendvič brez majoneze, kava z hladnim mlekom…., za to je na voljo polje posebne želje. Pri določenih artiklih je možna izbira okusov ter prednastavljenih dodatkov. Naprimer, če želite naročit 4 enake tortice lahko izberete okus ter količino 4, če pa želite naročit tortice različnih okusov, pa je potrebno dodati tortico za vsak okus posebaj v košarico, kot tudi če želite 3 bele kave za zraven – eno brezkofeinsko, eno s sojinim mlekom ter eno z več spenjenega mleka, bo potrebno todati vsako kavo posebaj v košarico.

V primeru karkšnikolih težav ali vprašanj nas lahko vedno kontaktirate na 059 041 186 ali info@kavenija.si.

Hvala za naročilo ter dober tek!

Cene so v evrih in z vključenim DDV-jem.

Slike so simbolične.

Vaše osebne podatke, katere ste nam zaupali ob oddaji naročila, bomo izbrisali 30 dni po oddaji naročila. Ker želimo proces naročanja ohraniti kolikor je možno preprost, registracija uporabniškega računa ni mogoča.

V skladu z zakonodajo vas moramo obvestiti, da spletna stran za delovanje uporablja piškote. Vendar cenimo vašo zasebnost in smo jih omejili na samo nujno potrebne, torej za delovanje sistema naročanja, beleženje obiska na strani ter prikazovanje naših objav iz socialnih medijev. Vaš obisk na kavenija.si razumemo kot privolitev za uporabo piškotkov. Če se z njihovo uporabo ne strinjate, vas moramo v skladu z zakonom pozvat, da splento stran zapustite oz. nastavite svoj brskalnik tako, da bo piškotke zavrnil.